Tyliausias pasaulyje oro kondicionierius arba G10 Inverter technologija

Kaip padaryti, kad kompresorius dirbtų stabiliai ir tyliai? Siekiant pagerinti jo efektyvumą ir pasiekti maksimalų komfortą Gree sukūrė G10 Inverter technologiją, kuri pasižyminti žemo dažnio veikimu. Unikali technologija buvo įvertinta mokslininkų ir technologų susitikime ir pripažinta aukščiausio lygio oro kondicionavimo technologija visame pasaulyje.

Tam, kad ši unikali žemo dažnio technologija pasiektų mus, Gree praleido 2 metus atlikdama įvairiausius mokslinius tyrimus, ji atitinka griežčiausius  aplinkos apsaugos reikalavimus, su ja įranga dirba kur kas tyliau ir suvartoja mažiau elektros energijos. Taigi Gree išsprendnė pagrindinę žemu dažniu veikiančių kompresorių problemą – panaikino vibraciją pasiekdami 1Hz veikimo dažnį.

Nuo šiol G10 Inverter technologiją turintys Gree kondicionieriai pasižymi maksimaliu komfortu, efektyviu ir našiu darbu.
Prieš tai minėtame mokslininkų ir technologų susitikime ekspertų komisijos direktorius, Harbino Technologijos instituto profesorius  Xu Dianguo pareiškė, jog Gree išrasta G10 inverter technologija išsprendė  daugelio  kondicionierių veikimo žemu dažniu problemą ir sumažino gamybos sąnaudas,

Šiuo metu Gree yra oficiali gamintoja, turinti G10 inverter technologijos patentą ir galimybę šį atradimą pritaikyti kiekvieno iš mūsų namuose.