FIFA Pasaulio taurės čempionate – Gree komfortas ir kokybė

FIFA Pasaulio taurės čempionato stadionuose po dviejų metų intensyvių darbų buvo įdiegtos modernios Gree kondicionavimo sistemos, atitinkančios visus organizacinio komiteto reikalavimus.

Taigi 2008 metais Gree kompanijos atstovai dalyvavo oro kondicionavimo sistemų įrengimo konkurse ir dėl novatoriškų sprendimų, naujų technologijų diegimo, patikimumo ir praktiškumo, tapo nugalėtojais. Buvo pasirašytas kontraktas daugelį stadionų, viešbučių ir kitų pastatų Pietų Afrikoje vyksiančiame FIFA pasaulinės taurės čempionate aprūpinti kondicionavimo sistemomis.

Sunkumų nesudarė ir tai, jog šiame regione vyrauja savanos klimatas ir čia temperatūra labai nepastovi, nes temperatūra dieną ir naktį skiriasi apie 20 laipsnių. Taigi tam, kad užtikrintų aukštos kokybės oro kondicionavimo aptarnavimą, Gree pasitelkė pažangias technologijas, kurios garantuotų ekonomišką elektros suvartojimą ir patikimą jo darbą.

Taigi Gree įranga, palaikydama pastovią temperatūrą, milijonams žiūrovų suteikė tikrą komfortą, ką įvertino ne tik jie, bet ir organizacinis komitetas.

Pastaraisiais metais Gree intensyviai bendradarbiauja su tarptautinėmis kompanijomis bei įgyvendina sudėtingus projektais. 2007 metais Gree laimėjo Pekino Olimpinių žaidynių skelbtą projektą montuojant oro kondicionavimo sistemas. 2008 metais Gree pasirašė tuo metu patį stambiausią oro kondicionavimo sistemų montavimo projektą Indijoje, kurio vertė daugiau nei 20 mln USD.

Dalyvaudama stambiuose tarptautiniuose projektuose Gree sukaupė nemažai vertingos patirties ir siekia įrodyti, kad ji ne tik gamintoja, tačiau ir kūrėja, sugebanti įvertinti tiek mažo, tiek didelio užsakovo poreikius ir juos įgyvendinti visu 100 procentų.