Didžiausias pasaulyje kondicionavimo įrangos mokslinių tyrimų centras

Kompanijai Gree priklauso didžiausias pasaulyje mokslinių tyrimų centras.  Jame atliekami įvairių kondicionierių bandymai, bei tyrimai,  tikrinamas jų darbas įvairiais režimais, testuojamas patikimumas. Ar tai buitiniai kondicionieriai, ar  VRF sistemos ir čileriai, ar fan-coil‘ai -  jie specialiai bandymams sukurtose laboratorijose, kuriose esant temperatūrai nuo –30 iki +60 laipsnių, testuojami ir bandomi. Taip pat laboratorijos specialiose kamerose matuojamas kondicionierių skleidžiamas triukšmas, atliekami bandymai dėl kondicionierių elektromagnetinio suderinamumo su kitais buitiniais ir pramoniniais prietaisais.

GLOBAL QUALITY CONTROL naudojimas yra kokybės garantas visų tipų Gree kondicionierių gamyboje. Buitiniai, komerciniai, pramoniniai, multizonaliniai, čileriai, fan-coil‘ai atitinka visas šiuolaikines kokybės normas bei pasaulinius kokybės standartus.

Šimtaprocentinis visų mazgų, bei komplektuojančių dalių testavimas, skrupulinga  kontrolė prižiūrint surinkimo technologijų laikymosi, būtinų bandymų bei testų atlikimas privalomas  kiekvienam iš gamyklos iškeliaujančiam kondicionieriui.

Kompanija Gree naudodama programą GLOBAL QUALITY CONTROL, gali kontruoliuoti visą tolimesnį savo įrangos likimą: kontrolė vykdoma tiek projektavimo etape, tiek montavimo ir aptarnavimo. Apie aukštą Gree įrangos kokybę byloja daugkartiniai pasauliniai, bei nacionaliniai apdovanojimai, tame tarpe „ Auksinė žvaigždė“, „Platininė žvaigždė“ , „Pasaulinis brendas“ ir kiti.