Revoliucija oro kondicionierių dizaine

 

Gree pristatė naują, modernaus dizaino aukščiausios klasės oro kondicionierių U-Cool. Nuo šiol kondicionierius – ne tik praktiškas, tačiau ir stilinga interjero detalė. Iš pirmo žvilgnio dėmesį patraukia išskirtinis Gree kondicionieriaus dizainas bei spalvų įvairovė.

Gree įgyvendino nemažai pažangių technologijos sprendimų, tam kad šis unikalus produktas pasiektų vartotoją. Buvo sukurtas ne tik modernus kondicionieriaus profilis, panašus į U formą, bet ir tobulinama jo technologija, sukurtas daugiafunkcinis valdymo pultas.

Tačiau tai dar ne viskas, DC inverter technologija G10 leidžia įrenginiui veikti esant 1 Hz ir palaikyti norimą temperatūrą kuo mažiausiomis elektros sąnaudomis.

Šio modernaus kondicionieriaus duomenys puikiai atspindi jo privalumus: šalčio našumas 2,6 kW, o EER 4,01. Taigi šis kondicionierius priskiriamas aukščiausiai A+++ energijos klasei.

Kiti šio modelio privalumai: kompaktiškas dydis (vidinis blokas 153 mm gylio), dirba tyliai (tik 21 dB ), nauja trijų pakopų oro valymo technologija ir daug kitų.

Pasirinko daugiau nei  20 milijonų žmonių, pasirinkite ir Jūs.  Nuo šiol grožis ir nauda – suderinama !!!