Gree ir Daikin vienija bendras tikslas

Aplinkosaugos tema tapo viena iš svarbiausių šių dienų problemų taigi kiekvienos įmonės pareiga prisidėti prie šių problemų ir imtis iniciatyvos ieškant jų sprendimo.

Gree ir Daikin įmonės yra vienos iš pavyzdžių, kuomet bendras požiūris vienija, skatina tobulėti ir stengtis siekiant kiek įmanoma labiau apsaugoti žemę ir jos gamtą. Taigi Gree ir Daikin, dvi oro kondicionavimo industrijoje visame pasaulyje lyderiaujančios įmonės, kartu nusprendė  ne žodžiais, o darbais įrodyti, jog efektyviai naudoti energiją ir saugoti aplinką yra kiekvienos įmonės vienas iš svarbiausių tikslų.

Aktyviai bendradarbiaudami Gree ir Daikin nusprendė sujungti abiejų įmonių pažangiausias technologijas ir specialistus, tam, kad būtų vystoma efektyvi ir saugi aplinkai veikla šaldymo srityje. Jų manymu, tai ne tik realizuos abiejų šalių privalumus kartu, tačiau tai bus naudinga visiems. Klientai taip pat pajus naujų technologijų privalumus, patogumą ir tuo pačiu prisidės prie aplinkos saugojimo. Tuo pat metu abiejų kompanijų bendradarbiavimas skatins naujų šaldymo technologijų pažangą ir paspartins sveikatos priežiūros pramonės vystymąsi. Remiantis pirmiau iškeltais tikslais įmonės sugalvojo susivienyti ir įsikurti Zhuhai, tam kad kurtų ir galėtų pasiūlyti bendrą produkciją, kuri pasižymėtų naujo tipo inverter oro kondicionieriais, įdiegtomis technologijomis, kurios leistų efektyviau panaudoti įvairius resursus ir taip prisidėti prie žemės ir gamtos tausojimo.

http://www.daikin.com/press/2009/090218/index.html